top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is het verschil tussen een gewone en een energetische behandeling?
  Energetisch, wil voor mij zeggen; voelen. Met mijn 6e zintuig observeer ik tijdens ons voorgesprek en schrijf op wat er aan informatie binnenkomt (deze info krijgt de cliënt naderhand altijd mee). Dat kan het verhaal zijn wat een cliënt verteld, maar ook "scan" (helder voelen/zien) ik tegelijk het lichaam en worden fysieke, emotionele, geestelijke blokkades zichtbaar. Mocht de cliënt gesloten zijn dan zet ik geuren/kleuren/klanken/edelstenen/kruiden in om toch contact te kunnen maken en de "muur" te doorbreken. Nadat de info is binnen gekomen, gaan we aan de slag. Dit is altijd intuïtief en op maat. De behandelingen zijn zacht en houden altijd rekening met wat de cliënt aankan.
 • Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?
  Dat is natuurlijk afhankelijk van de klachten. Maar we kijken samen altijd naar wat er mogelijk is en passen daar het behandelplan op aan. Ik werk niet met standaard behandelplannen omdat iedereen uniek is.
 • Worden er meer workshops gegeven?
  Zeker! Hou de website en facebook in de gaten. En mocht je het fijn vinden kun je altijd je emailadres achterlaten zodat ik je persoonlijk op de hoogte kan houden.
 • Wij hebben een vrijgezellenfeest en zouden graag een workshop volgen, kan dat?
  Of het nu een vrijgezellenfeest, vriendinnen/ mannen dag of juist quality time met je partner is. Workshops kunnen op maat gegeven worden. De locatie is flexibel.
 • Welke workshops geef je allemaal?
  Dit zijn er nogal wat en de lijst blijft groeien; ideeën zijn altijd welkom!!! * Kruidenzalf maken * Ontwikkel je 6e zintuig * Werken met edelstenen * Mediteren kun je leren * Meridianen testen & massage * Werken met de Vitass * Voetreflex massage * Contact maken met je gids * Klankschalen workshop * Helen met kleuren * Chakra's lezen & in balans brengen
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page