top of page

Nieuws

De energie is veranderlijk, veerkracht is de sleutel

De vragen: 'Wat is het' en 'wat doet het'? Kwamen regelmatig voorbij.

Hoe gemakkelijker je het kunt uitleggen, hoe beter je het zelf ook begrijpt!

Nu blijkt dat nog een lastige opgave omdat het voornamelijk gaat over energie

opslaan dat niet met het blote oog te zien is.

Maar zeker wel te voelen is!
De Vitass bestaan uit glazen buisjes met globuli (kleine suikerkorreltjes) die energetisch geladen zijn met bepaalde frequenties.

Nou bestaat een frequentie niet alleen uit geluid maar ook uit trilling.

Alles is trilling en heeft een eigen unieke frequentie!

Door diverse trillingen samen te laten werken (o.a. edelstenen, tincturen,

etherische oliën, geometrische vormen en gidsen) ontstaat er een chemie tussen de verschillende frequenties. Ik zeg altijd 1 + 1 = 3. Als er een gelijkwaardige/ harmonieuze samenwerking is dan komt er altijd extra energie vrij. Deze extra energie heb ik opgevangen in de globuli en zo zijn de Vitass gecreëerd.


Alle Vitass ontstonden met een hulpvraag. Een probleem waar mijn cliënten regelmatig tegen aanliepen… of ikzelf.

Ik keek niet zozeer naar de directe oplossing maar naar de onderliggende oorzaak.

Alle blokkades zijn ontstaan uit tekorten (gevolg van blokkade of trauma).. daar zetten we dan een overlevingsmechanisme tegenover en voor lange tijd werkt dat prima!

Komt er rustiger vaarwater na al die stress of gebeurd er iets ingrijpends, dan kan het zomaar eens zijn dat er allerlei klachten naar boven komen (fysiek, geestelijk, emotioneel).

Vaak zijn de meeste middelen gericht op de aanwezige klacht; gevolg bestrijding.

Soms kan het niet anders en is reguliere geneeskunde écht nodig om de genezing in gang te zetten. Alleen onderliggend blokkades blijven wel in stand.

Wat gebeurt er als de dieper liggende oorzaak liefdevol wordt uitgepakt, de pijn lucht krijgt, en zo kan verzachten, waardoor er alle ruimte ontstaat om de tekorten aan te vullen? HELING.

Je wordt weer HEEL (tekorten zijn aangevuld) en hebt het overlevingspatroon niet meer nodig; Waardoor Overleven, LEVEN wordt! De Vitass ondersteunen bij dit proces.


Vrij van belemmering voluit LEVEN is het doel!

Daarmee zullen niet altijd alle klachten verdwijnen, maar je kunt er wel beter mee dealen.

De energie verschuift van weerstand naar mogelijkheden.23 weergaven0 opmerkingen


Roerige tijden... ik zeg het al jaren en steeds denk ik weer.. nu zal het wel even rustig vaarwater worden.. en nu.. ik zit in het bootje.. het lijkt rustig .. en tegelijk is het onrustiger dan ooit! Tijd om naar binnen te gaan. Letterlijk en figuurlijk. We worden allemaal uitgedaagd.. incl. chez moi!

Tijd voor groei en ontwikkeling. En alles wat we nodig hebben is er al. Je hoeft enkel en alleen naar binnen te gaan. Te voelen.. te accepteren wat je voelt... er niet meer voor weg te lopen, te verstoppen of in de drama (emoties) te schieten. Even opnieuw bekijken..

handel ik nog vanuit mijn hart.. of nemen de gedachten de overhand...

is geven en nemen nog in balans.. of ben je aan het compenseren.. voel je je nog schuldig

of zijn er nog ergens tekorten?

Regelmatig stel ik mezelf zulke vragen. En soms is dat best confronterend.

Hardnekkige gewoontes, trauma's, gedachten... saboteurs.. iedereen heeft ze. En door een stapje terug te zetten, bewust te worden en de confrontatie aan te gaan in liefde met een beetje hulp van bv. * de Vitass dan verzacht het beeld... het litteken blijft misschien wel, maar het gevoel wat er rondom het litteken hangt verzacht. Waardoor de spanning eraf gaat en de wond werkelijk kan genezen.

Niet weglopen maar helen die shit! Want als je het geluk hebt dat je hoog-gevoelig bent dan wordt je vrij snel getackeld als je er niks mee doet! En dat klinkt vrij bruut maar ik meen het.. je loopt minder lang met "de shit" te zeulen en als je het heelt ben je ook vrij direct van je klachten af! Doe mij maar hoog-gevoelig.. plus.. een pad bewandelen dat altijd vlak is.. tja.. das ook maar saai!


De Vitass hebben al vele mensen mogen helpen inclusief mij. Steeds weer ontdekken

we nieuwe aanvullingen.. Ze nodigen je uit om deuren open te zetten. Te helen maar tegelijk ook grenzen aan te geven, te korten aan te vullen zodat je vanuit je hart kunt

gaan leven. Ze helpen je mee de emoties te verwerken, zodat er weer overzicht

ontstaat... Het is teveel om op te noemen, en beleven zegt zoveel meer!

Donderdag 24 november neem ik je graag mee in de belevingswereld van de Vitass.Even wat anders.. ik deel vrij weinig over wat er nu buiten ons gaande is. Omdat dat nogal wat discussies oplevert waar ik, in de regel, vrij weinig zin in heb.

Maar in deze stap ik even over mijn comfortzone heen en deel, bij deze, mijn visie:

Er wordt gesproken over een eindtijd (27-11) maar deze ligt in mijn ogen wat genuanceerder.

Sinds dat men sprak over een gat in de ozonlaag.. vast en zeker ergens in de jaren 90 is er al een escape mogelijk. Dit gat.. (minimaal 1) is er dus al even. Maar onze gevoeligheid neemt toe en die zorgt ervoor dat het gat zichtbaar(der) wordt. Het is er niet tijdelijk zoals gesuggereerd wordt maar de lijn tussen de verschillende dimensies wordt gewoon dunner. En het wordt voor meer wezens mogelijk om daar doorheen te reizen en de oversteek te maken naar een multidimensionaal wezen. Op die vrijheid zit niet iedereen te wachten, vandaar de weerstand.

Maar het is een onomkeerbaar proces.. eenmaal een eitje gekookt.. dan is het proces niet meer terug te draaien. Een vlinder transformeert ook maar 1 kant op. En uiteindelijk zijn wij ook uit een vloeibare substantie ontstaan!

Onvermijdelijk zit hier ook een einde aan vast.

Tegelijk is dat 1 van de illusies hier op aarde, de dood.. onomkeerbaar..

Voor velen ook meteen de grootste angst.

En juist die angst creëert een gevangenschap.

Alle beslissingen die de afgelopen jaren zijn gemaakt zijn voornamelijk daarop gebaseerd.

Zo lang mogelijk hier blijven. Dan maar kwantiteit i.p.v. kwaliteit.. vermijd het onvermijdelijke.. en natuurlijk is dit onmogelijk...

en gaan we in mijn ogen aan het doel voorbij..


Lief hebben, liefde voelen en ervaren.. ook al zit daar pijn bij.. als we loslaten...

De diepgang geeft "joie de vivre" LEVENS VREUGDE,... dan leven we ECHT!


Rouw hoort daar bij, in mijn praktijk hebben we het al regelmatig mogen zien,

de ziel van de overledene die op bezoek komt. Tips en inzichten geeft, gevoel losmaakt

waardoor het trauma kan helen voor beide partijen.

Er ontstaat een nieuwe verbinding. Niet tastbaar zoals we hier op aarde kennen,

maar wel voelbaar, en een innerlijk weten die zo sterk binnenkomt dat alle beperkende gedachten ontkracht. Kippenvel ter bevestiging, het geeft een innerlijke rust, een onvoorwaardelijk vertrouwen en de ruimte om levensvreugde in het leven weer toe te staan en de liefde weer te laten stromen.


De ziel komt uiteindelijk vrij, na helingsprocessen. Dan mag de ziel kiezen..

Nu zie ik vaak het verlangen naar ultieme vrijheid.

Als we een multidimensionaal wezen zijn, zijn we pas écht vrij!

Maar je kunt nu ook al vrij zijn.

Als alles er mag zijn; donker en licht; in harmonie samenwerkt... dan valt het huidige controle systeem volledig in duigen.

Als alles er mag zijn.. dan ben je vrij.. en van daaruit ontstaat ook de vonk

MAGIE.. CREATIEKRACHT .. HELENDE KRACHTEN


en de waarheid... die hebben we allemaal samen in pacht,

de puzzel bestaat uit licht en donker.. en samen vormen we het hele plaatje.


Dus.. in mijn ogen.. is het gat niet meer te dichten.

Maak je geen zorgen; stap uit de angst & Leef

Maak contact.. écht contact.

De vrijheid zit in het NU

En voor wie multidimensionaal wil reizen.. de deur is open


Geniet van je dag


Liefs Jessie
69 weergaven0 opmerkingen

Bijgewerkt op: 2 mei

Dit jaar heb ik ook weer diverse kruiden geplukt en samengesteld tot een heerlijke

kruidenthee mix. Waarin geneeskracht en smaak samen komen.

Bestel deze via een mail of app. Afhalen kan altijd en opsturen vanaf 3 zakjes.

Ze zijn te koop voor €4,- per zakje. (de verzendkosten zijn €6,-).
De 3 nieuw ontwikkelde VITASS zijn een aanvulling op de bestaande set van 9 VITASS.


Kleur Naam


Koper Malavita

Om het licht volledig te kunnen ontvangen ondersteund Malavita om ook het donker in je te aanvaarden. Je voelt je verlicht en tegelijk is er nog altijd een diep onderliggend gevoel van onvrede.. Malavita kan je daarbij ondersteunen zodat je het gevecht met het donker kunt loslaten. Voorbij de dualiteit.


Zilver Gloria

Verbindingen herstellen met het bron (oer) water en de vrouwelijke energie die daaraan verbonden is. De essentie wordt aangesproken waardoor jouw wijsheid weer kan gaan stromen, moeiteloos, dansend en vrij. Bij alle klachten rondom luchtwegen, slijmvliezen, zeker als we hard zijn voor onszelf dan kan Gloria in zachtheid je ondersteunen om moeiteloos weer vanuit jouw eigen wijsheid te gaan navigeren.

Goud Eureca

Hier komen Malavita en Gloria samen, en samen met Eureca vormen ze een opening. De heilige graal laat zien dat alles wat nog verlicht mag worden automatisch verlicht wordt. Jouw licht verbindt zich met het universele (goddelijke) licht; jouw ster gaat letterlijk aan en alle lijntjes uit dit en vorig leven worden hierin meegenomen; het karma deken lost op en je voelt een diepe bevrijding en innerlijk vrede in je hele zijn.
Je kunt je voorstellen dat toen ik dit doorkreeg even terug in mijn stoel viel! Het had even tijd nodig om te kunnen landen. Maar de resultaten liegen er niet om dus ze zijn meer dan welkom. Alle Vitass zijn zodanig ingesteld dat als je er klaar voor bent.. dan pas worden ze geactiveerd. Is het nu nog te heftig of heb je eerst wat anders uit te werken dan worden ze later geactiveerd. Weet dat als je de granulen neemt of bij je draagt sowieso het zaadje hebt geplant. Zonder verwachting, volledig in overgave wordt de magie onthuld.


De bestaande Vitass hadden nog geen affirmaties en het leuke is dat ik via een lieve vriendin en klant geïnspireerd raakte om affirmaties toe te voegen, de Vitass blijven zich ontwikkelen!


Door deze zinnen uit te spreken en tegelijk te visualiseren, wordt de werking van de Vitass versterkt. Ook verbind je tegelijk je hart met je geest, waardoor er ook gemakkelijker doorstroming ontstaat.

Vertrouw op je gevoel: Welke affirmatie spreekt je aan?

Draag dan b.v. deze Vitass bij je en spreek de Affirmatie uit (per keer 3x herhalen).

Ook hier; vertrouw op je gevoel, hoeveel dagen en hoeveel keer per dag je de affirmatie wil uitspreken. Mocht je hem dan een keer vergeten dan weet je dat de affirmatie & Vitass geactiveerd zijn.


Vita Lumina (bruin)

* Ik ben verbonden vanuit mijn hart met moeder aarde en vader kosmos

* Ik voel en zie mijn eigen hart kleur(en), met iedere ademhaling voel ik mijn kleuren in mij groeien, ik adem bewust door tot al mijn lichamen gevuld zijn met mijn prachtige hartslicht.


Vita Flora (rood)

* Ik open mijn hart en laat mijn dromen en wensen stromen

* Ik voel me bevrijd en kom in beweging

* Ik dans door het leven en voel de veerkracht in mij sterken


Vita Aurea (geel)

* Ik ben verbonden met de natuur in mij en om mij heen

* Ik voel de wijsheid, liefde, vrede en vertrouwen in mij en om mij heen stromen, zo binnen zo buiten

* Ik voel me compleet. Ik ben All EEN


Vita Aria (licht blauw)

* In vertrouwen communiceer ik vanuit mijn hart en laat mijn stem horen. Ik respecteer

mijn grenzen en uit ze, uit liefde.


Vita Brava (paars)

* In het tempo dat voor mij comfortabel is, worden karmalijnen geheeld en of opgelost


Vita Vota (donker/blauw groen)

* Ik laat de controle los, ik ontkracht de saboteur in mij door alle tekorten aan te vullen; ik voel me bevrijd; ik sta in mijn kracht

* Ik heb mezelf lief, ik voel me thuis in mijn hart. De gemaakte littekens zijn nu zachter; ze zijn geheeld. De geheelde littekens zijn als craquelé waar het licht doorheen straalt en transformeert in regenbogen die mijn hele hart en mijn lichaam verrijken.


Vita Nova (geel/groen)

* Mijn originele, natuurlijke blauwdruk is hersteld, geïntegreerd en geactiveerd. De energie wordt in mijn tempo gereset.


Vita Pura (roze)

* Ik ben één met het universum. Alles is energie en alles werkt samen.

* Ik ben in balans


Vita Malavita

* Ik hou van al mijn facetten, zowel donker als licht, ik ben als een diamant en laat het licht overal toe.

* Ik voel mijn hart verzachten en het licht van compassie stroomt door mij heen.


Vita Gloria

* Ik open mijn deuren en laat het vrouwelijke, zachte, kabbelende oer water energie door mij heen stromen. Ik voel mij licht en gedragen door de stroming, de verbinding met alles, de herinnering is terug, de wijsheid druppelt binnen.

* Al het water om mij heen communiceert met het water in mij. Ik zie de schitteringen, de

golven, het kabbelen, het samensmelten, het leven, ik voel de kracht, hoe groots en ongrijpbaar het water is, ze is een reflectie van mij.


Vita Eureca

* Het goddelijke licht raakt mijn hart, en ik voel me als een noot open gekraakt worden. Alle schillen glijden van mij af; mijn goddelijke vuur is ontwaakt.De Vitass hanger is vanaf nu ook verkrijgbaar met 3 globuline afgestemd op jouw energie.


Daarnaast zijn Malavita, Gloria en Eureca ook als losse set verkrijgbaar mits je al in het bezit bent van de origine Vitass Set.Veel plezier met de affirmaties en ontdek wat de Vitass nog meer voor je in petto hebben


Liefs Jessie

Via in Vita79 weergaven0 opmerkingen
1
2
bottom of page