top of page

Verse onbespoten thee, uit eigen tuin! 2024

Bijgewerkt op: 2 mei

Dit jaar heb ik ook weer diverse kruiden geplukt en samengesteld tot een heerlijke

kruidenthee mix. Waarin geneeskracht en smaak samen komen.

Bestel deze via een mail of app. Afhalen kan altijd en opsturen vanaf 3 zakjes.

Ze zijn te koop voor €4,- per zakje. (de verzendkosten zijn €6,-).
De 3 nieuw ontwikkelde VITASS zijn een aanvulling op de bestaande set van 9 VITASS.


Kleur Naam


Koper Malavita

Om het licht volledig te kunnen ontvangen ondersteund Malavita om ook het donker in je te aanvaarden. Je voelt je verlicht en tegelijk is er nog altijd een diep onderliggend gevoel van onvrede.. Malavita kan je daarbij ondersteunen zodat je het gevecht met het donker kunt loslaten. Voorbij de dualiteit.


Zilver Gloria

Verbindingen herstellen met het bron (oer) water en de vrouwelijke energie die daaraan verbonden is. De essentie wordt aangesproken waardoor jouw wijsheid weer kan gaan stromen, moeiteloos, dansend en vrij. Bij alle klachten rondom luchtwegen, slijmvliezen, zeker als we hard zijn voor onszelf dan kan Gloria in zachtheid je ondersteunen om moeiteloos weer vanuit jouw eigen wijsheid te gaan navigeren.

Goud Eureca

Hier komen Malavita en Gloria samen, en samen met Eureca vormen ze een opening. De heilige graal laat zien dat alles wat nog verlicht mag worden automatisch verlicht wordt. Jouw licht verbindt zich met het universele (goddelijke) licht; jouw ster gaat letterlijk aan en alle lijntjes uit dit en vorig leven worden hierin meegenomen; het karma deken lost op en je voelt een diepe bevrijding en innerlijk vrede in je hele zijn.
Je kunt je voorstellen dat toen ik dit doorkreeg even terug in mijn stoel viel! Het had even tijd nodig om te kunnen landen. Maar de resultaten liegen er niet om dus ze zijn meer dan welkom. Alle Vitass zijn zodanig ingesteld dat als je er klaar voor bent.. dan pas worden ze geactiveerd. Is het nu nog te heftig of heb je eerst wat anders uit te werken dan worden ze later geactiveerd. Weet dat als je de granulen neemt of bij je draagt sowieso het zaadje hebt geplant. Zonder verwachting, volledig in overgave wordt de magie onthuld.


De bestaande Vitass hadden nog geen affirmaties en het leuke is dat ik via een lieve vriendin en klant geïnspireerd raakte om affirmaties toe te voegen, de Vitass blijven zich ontwikkelen!


Door deze zinnen uit te spreken en tegelijk te visualiseren, wordt de werking van de Vitass versterkt. Ook verbind je tegelijk je hart met je geest, waardoor er ook gemakkelijker doorstroming ontstaat.

Vertrouw op je gevoel: Welke affirmatie spreekt je aan?

Draag dan b.v. deze Vitass bij je en spreek de Affirmatie uit (per keer 3x herhalen).

Ook hier; vertrouw op je gevoel, hoeveel dagen en hoeveel keer per dag je de affirmatie wil uitspreken. Mocht je hem dan een keer vergeten dan weet je dat de affirmatie & Vitass geactiveerd zijn.


Vita Lumina (bruin)

* Ik ben verbonden vanuit mijn hart met moeder aarde en vader kosmos

* Ik voel en zie mijn eigen hart kleur(en), met iedere ademhaling voel ik mijn kleuren in mij groeien, ik adem bewust door tot al mijn lichamen gevuld zijn met mijn prachtige hartslicht.


Vita Flora (rood)

* Ik open mijn hart en laat mijn dromen en wensen stromen

* Ik voel me bevrijd en kom in beweging

* Ik dans door het leven en voel de veerkracht in mij sterken


Vita Aurea (geel)

* Ik ben verbonden met de natuur in mij en om mij heen

* Ik voel de wijsheid, liefde, vrede en vertrouwen in mij en om mij heen stromen, zo binnen zo buiten

* Ik voel me compleet. Ik ben All EEN


Vita Aria (licht blauw)

* In vertrouwen communiceer ik vanuit mijn hart en laat mijn stem horen. Ik respecteer

mijn grenzen en uit ze, uit liefde.


Vita Brava (paars)

* In het tempo dat voor mij comfortabel is, worden karmalijnen geheeld en of opgelost


Vita Vota (donker/blauw groen)

* Ik laat de controle los, ik ontkracht de saboteur in mij door alle tekorten aan te vullen; ik voel me bevrijd; ik sta in mijn kracht

* Ik heb mezelf lief, ik voel me thuis in mijn hart. De gemaakte littekens zijn nu zachter; ze zijn geheeld. De geheelde littekens zijn als craquelé waar het licht doorheen straalt en transformeert in regenbogen die mijn hele hart en mijn lichaam verrijken.


Vita Nova (geel/groen)

* Mijn originele, natuurlijke blauwdruk is hersteld, geïntegreerd en geactiveerd. De energie wordt in mijn tempo gereset.


Vita Pura (roze)

* Ik ben één met het universum. Alles is energie en alles werkt samen.

* Ik ben in balans


Vita Malavita

* Ik hou van al mijn facetten, zowel donker als licht, ik ben als een diamant en laat het licht overal toe.

* Ik voel mijn hart verzachten en het licht van compassie stroomt door mij heen.


Vita Gloria

* Ik open mijn deuren en laat het vrouwelijke, zachte, kabbelende oer water energie door mij heen stromen. Ik voel mij licht en gedragen door de stroming, de verbinding met alles, de herinnering is terug, de wijsheid druppelt binnen.

* Al het water om mij heen communiceert met het water in mij. Ik zie de schitteringen, de

golven, het kabbelen, het samensmelten, het leven, ik voel de kracht, hoe groots en ongrijpbaar het water is, ze is een reflectie van mij.


Vita Eureca

* Het goddelijke licht raakt mijn hart, en ik voel me als een noot open gekraakt worden. Alle schillen glijden van mij af; mijn goddelijke vuur is ontwaakt.De Vitass hanger is vanaf nu ook verkrijgbaar met 3 globuline afgestemd op jouw energie.


Daarnaast zijn Malavita, Gloria en Eureca ook als losse set verkrijgbaar mits je al in het bezit bent van de origine Vitass Set.Veel plezier met de affirmaties en ontdek wat de Vitass nog meer voor je in petto hebben


Liefs Jessie

Via in Vita79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page